ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Дніпропетровську готові до зими майже всі будинки

У Дніпропетровську готові до зими майже всі будинки

У Дніпропетровську житловий фонд за крок до готовності для проходження опалювального сезону. Однак, комунальники продовжують роботи згідно з графіком
Житлові будинки Дніпропетровська на 99 % готові до опалювального сезону. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської міської ради.
 
«На сьогодні вже повністю промиті  та відремонтовані системи опалення у будинках, виконано також поточний ремонт та ревізію елеваторних вузлів, промито систему гарячого та майже повністю - холодного водопостачання», - зазначається у повідомленні.
 
Зокрема, наразі працівники житлово-експлуатаційних підприємств продовжують роботу по заповненню водою систем теплопостачання багатоквартирних будинків. Заповнення внутрішньобудинкових мереж ведеться за окремим графіком. Так на сьогодні роботи проведені у понад 2, 5 тисячах будинків комунальної власності, це 73 % від загальної кількості.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці за завершальному етапі роботи з підготовки теплового господарства до проходження опалювального сезону. Зокрема, у місті виконано 90% ремонтів та проведено 100% гідравлічних випробувань. 
 
Коментарі (0)