ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЧернігівським дорогам дадуть нове життя

Чернігівським дорогам дадуть нове життя

В Чернігові дорожні бригади будуть позбавляти асфальт ям. Зокрема, дорожнє покриття ремонтуватимуть на головних транспортних артеріях міста. Наразі комунальники визначають дату початку робіт.

Дорожники Чернігова взялися ліквідовувати ямковість доріг. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Чернігівської міськради.

«Із настанням сухої погоди в Чернігові приступили до відновлення доріг після зими – комунальники розпочали ямковий ремонт. Наразі місцева влада доручила комунальному шляхо-будівельному підприємству міської ради визначити першочергові об’єкти та дату  початоку безпосередньо ремонтних робіт», - йдеться в повідомленні.
 
Перш за все, увагу приділятимуть найголовнішим транспортним артеріям, де курсує громадський транспорт та вулицям із найбільш інтенсивним рухом.
 
«Це проспекти Миру і Перемоги, вулиці Рокоссовського та Кільцева. Бригада шляхо-будівельників уже відпрацювала проблемні ділянки на вказаних вулицях, а також упорядкувала дорожнє полотно по вулицях Героїв Чорнобиля, 1 Травня, на ділянці вулиці Г. Полуботка», – повідомляють в прес-службі.
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», У Києві продовжується ліквідація ямковості на дорогах. Лише за вчорашній день було ліквідовано понад 700 кв. м.
 
Коментарі (0)