ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024П. Розенко:«Місцеві органи влади і теплокомуненерго провалили програму встановлення лічильників у кожному домі»

П. Розенко:«Місцеві органи влади і теплокомуненерго провалили програму встановлення лічильників у кожному домі»

Програма по встановленню лічильників на тепло фактично провалена місцевою владою та підприємствами теплокомуненерго. Про це заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.
Програма по встановленню лічильників на тепло фактично провалена місцевою владою та підприємствами теплокомуненерго, про це заявив в ефірі телеканалу 112 Україна віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.
 
"Я можу сказати, що плани, які були наданий місцевим органам влади та підприємствам теплокомуненерго по установці лічильників у кожному будинку, провалені. Місцеві органи влади і теплокомуненерго провалили програму встановлення лічильників у кожному домі. На сьогодні близько 60% будинків в Україні обладнані тепловими лічильниками", - сказав віце-прем'єр-міністр павло Розенко.
 
Міністр також заявив, що на виправлення ситуації є ще півтора місяці, а уряд не буде спокійно спостерігати, як підприємствами теплокомуненерго саботується процес установки лічильників.
 

"Є ще час, півтора місяця, якщо за півтора місяці ситуація радикально не зміниться, я обіцяю, що уряд з НКРЭКУ належним чином відреагує на цю ситуацію", - зазначив Розенко. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
28 Листопада 2016 p. 18:35
Якщо стіни , через які йде теплообмін між приміщеннями і вулицею, розгерметизовані, то який смисл обліковувати тепло, подане для обігріву такого приміщення? Адже це все одно , що обліковувати тепло, подане для обігріву вулиці.А розгерметизовані вони штучно у такий спосіб. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------У 2010-2013 роках усі державні свята супроводжувались у Києві грандіозними по кількості та потужності вибухів святковими салютами, дію яких можна було порівняти з дією невеликого землетрусу. Люди, у тому числі і ветерани , неодноразово скаржилися до колл-центру, що результатами цих салютів стають пошкодження будівельних конструкцій внаслідок ударної хвилі, а саме: утворення тріщин в стінах, особливо у хрущовках, аварії водопроводу і каналізації. Натомість, колл-центр навіть не реєстрував ці звернення, пояснюючи ветеранам, що ці вибухи у їх честь і від них розгерметизації будинків бути не може. Однак, насправді зараз майже усі будинки Києва розгерметизовані по причині святкових "землетрусів" 2010-2013 років. Особисто я вважаю, що ця розгерметизація робилася навмисно з метою подальшого здирництва на утеплення будинків.