ГоловнаПослугиФінансування ЖКГПакет дой пак крафт оптом та замовлення брендованих пакетів

Пакет дой пак крафт оптом та замовлення брендованих пакетів

Купуючи товар, перше, що бачить людина – це упаковка. Саме вона часто складає перше враження

Купуючи товар, перше, що бачить людина – це упаковка. Саме вона часто складає перше враження. Саме тому багато підприємців та великих компаній приділяють особливу увагу упаковці. Навіть якщо ви займаєтесь продажем товарів в інтернеті – вам треба піклуватися про перше враження від ваших покупців.

Що таке дойпак пакети

Велику популярність мають пакети дойпак. Їх використовує як малий бізнес, так і великі компанії. Це упаковка з різних матеріалів, яка має спеціальну багаторазову застібку. Це дозволяє тривалий час зберігати продукцію та захищати її від вологи, світла та інших зовнішніх чинників, які впливають на продукт.

Щоб у клієнтів було хороше перше враження про вас, варто обирати стильні та якісні матеріали пакування. Крафтовий папір – чудовий вибір. Він стильно виглядає та при цьому є екологічним. Пакет дой пак крафт оптом можна придбати у ASANNAFLEX – найбільшого виробника якісного пакування. Ви можете замовити пакети з власним дизайном.

Наприклад, багато підприємців обирають пакети з прозорими вставками, щоб покупці могли одразу побачити, що знаходиться в середині. Багато покупців надають перевагу продукції, яку вони одразу бачать крізь упаковку.

Також пакети можна герметично закрити, щоб покупець самостійно відкрив упаковку та був впевнений, що до цього вона зберігалась у належних умовах і ніхто не відкривав її до нього.

Брендування пакетів

Окрім вибору матеріалу варто звернути увагу на їх дизайн. Ви можете зробити його самостійно або ж звернутися за допомогою до професіоналів. Якщо ви вирішили робити це самі – пам’ятайте кілька важливих моментів. Дизайн повинен подобатися покупцю, при варто розмістити корисну маркетингову інформацію, але вона не повинна надто «засмічувати» упаковку.

Замовлення брендованих пакетів можна зробити по телефону +380967534822. Наші консультанти допоможуть вам правильно обрати пакування та кращий дизайн.

Пам’ятайте, що на різних матеріалах принт також виглядатиме по різному. Наприклад, на паперових та крафт-пакетах краще обирати одноколірний дизайн контрастного кольору. Який буде органічно виглядати та буде легко сприйматися покупцем.

Не слід намагатися розмістити на пакеті все одразу. Якщо дизайн буде перевантажений інформацією – вона буде відлякувати потенційних клієнтів. Тому в деяких випадках потрібно обирати лише найважливішу інформацію для розміщення.

Ці правила допоможуть вам створити гарну та привабливу упаковку для вашого бренду. 

 

 

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
06 Червня 2015 p. 20:52
Наконец-то дошло нашим керманычам, что нужно заводить дружбу с теми странами, которые не любят Россию ( Турция, Япония, Канада, Иран и др.).