ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПакунок малюка батькам будуть давати грошима

Пакунок малюка батькам будуть давати грошима

Мінсоцполітики розробило проект постанови про компенсацію вартості бебі-боксу для дітей, які народилися в 2020 році і не отримали його

Мінсоцполітики розробило проект постанови про компенсацію вартості бебі-боксу для дітей, які народилися в 2020 році і не отримали його. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Кабмін 3 березня ухвалив постанову №172 Деякі питання забезпечення дитини при народженні одноразовою натуральною допомогою «пакет малюка». Документ передбачає закупівлю одноразової натуральної допомоги за рахунок коштів держбюджету, що проводиться державною установою Професійні закупівлі.

«Однак, 30.06.2020 року за результатами розгляду скарг учасників закупівлі, Антимонопольним комітетом України прийнято рішення скасувати процедуру закупівлі одноразової натуральної допомоги «пакет малюка», — пояснили в міністерстві.

Тому відомство розробило відповідний проект для виплати компенсації за неотриманий «пакет малюка» грошима.

«Питання забезпечення допомогою «пакет малюка» новонароджених дітей в усіх регіонах України перебуває на постійному контролі Мінсоцполітики», — наголосили в міністерстві.

Нагадаємо, що раніше на закупівлю обладнання для районних лікарень виділили 5,3 млрд грн. Кошти отримає ДП Медичні закупівлі, яке займеться закупівлею комп’ютерних томографів, ангіографів і ендоскопічного обладнання.

Також повідомлялося, що Кабмін додав на пенсії майже 30 млрд гривень. Влада змушена виділити більше дотацій Пенсійному фонду через зростання дефіциту в кризу.

 

 
Коментарі (0)