ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПантелеєв: Енергозбереження залишається для Києва пріоритетом

Пантелеєв: Енергозбереження залишається для Києва пріоритетом

В бюджеті столиці на наступний рік передбачено понад 120 млн грн на енергозбереження.

 

Про це під час брифінгу повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає Укрінформ.

«Для міста залишається пріоритетом енергозбереження, як реальний важель впливу на економію коштів громадянами в той період, коли стрімко зростають тарифи. Загалом на енергозбереження в бюджетінаступного року передбачено більш ніж 120 млн грн на різні програми, пов'язані зі збереженням, з ефективним використанням тепла», - сказав Пантелеєв. 

Він зазначив також, що в бюджеті міста передбачено 35 млн грн на встановлення теплових пунктів, які регулюють споживання тепла. 

Нагадаємо , Київрада нарешті затвердила бюджет столиці на 2017 рік.

Зокрема , бюджет столиці складатиме 38,2 мільярда гривень, це на 11 мільярдів більше, ніж на початку 2016 року. Також в доході бюджету столиці на загальний фонд виділено 36,5 мільярда гривень, на спецфонд - 8,9 мільярда гривень.

Як повідомлялося раніше Київська міська рада також затвердила програму економічного і соціального розвитку Києва на 2017 рік з капітальними видатками у 6 мільярдів 323 мільйони гривень.

Понад 6 млрд грн складає програма соцекономрозвитку. Із самих великих, глобальних об'єктів - це продовження будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу, понад 500 млн закладено в програмі соцекономрозвитку на 2017 рік.

 

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
15 Грудня 2016 p. 21:37
Щодо енергозбереження, то працівниці державних бюджетних установ, часто на протязі усього робочого дня, микрохвильовками, електрочайниками та іншими потужними електроприладами спалюють державну електроенергію. Крім того, біля кожної такої працівниці стоїть потужний електрообігрівач. За моїми спостереженнями, державні бюджетні установи спалюють більше електроенергії, ніж побутові споживачі. -----------------------------------------------------А тепер уявіть, що буде, якщо дома у цих держпрацівниць поставлять індивідуальні газові лічильники: вони за для економії газу і усю їжу для своєї сім"ї будуть готувати на роботі. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Крім того, не зайве зауважити, що працівники держустанов складають переважну більшість офіційно зайнятого населення України , а також те, що вони не виробляють ні матеріальних, ні духовних речей.