ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПарубій обіцяє припинити необґрунтовані нарахування за природний газ побутовим споживачам

Парубій обіцяє припинити необґрунтовані нарахування за природний газ побутовим споживачам

Під час вчорашньої погоджувальної ради ВР України, спікер парламенту Андрій Парубій заявив, що в четвер, 28 лютого парламент розгляне проект постанови про припинення необґрунтованого нарахування платежів за газ жителям.
Під час вчорашньої погоджувальної ради Верховної Ради України, спікер парламенту Андрій Парубій заявив, що в четвер, 28 лютого парламент розгляне проект постанови про припинення необґрунтованого нарахування платежів за газ жителям.
 
"На попередньому тижні ми домовилися про створення робочої групи з підготовки постанови про вжиття заходів для припинення необґрунтованого нарахування платежів за споживаний природний газ побутовим споживачам ... У четвер на нашому погоджувальній раді проект постанови був розданий всім представникам фракції. Сьогодні глави фракцій підпишуть цей документ, в середу буде можливість розглянути його на комітеті, щоб в четвер за нього проголосувати", - повідомив Андрій Парубій.
 

Проект постанови підготував апарат Верховної Ради України при взаємодії з парламентськими комітетами з питань паливно-енергетичного комплексу, а також житлово-комунальне господарство. 

 
Коментарі (0)