ГоловнаНовини ЖКГТранспортПід Донецьком горіли потяги

Під Донецьком горіли потяги

Бойові дії, що тривають у Донецькій області, знищують залізничну інфраструктуру. Окрім неї страждає і сам транспорт. Зокрема, на одній зі станцій Донецької залізниці згоріло два дизель-поїзда.

На станції «Іловайськ» під Донецьком згоріло два дизель-поїзда, ще два – пошкоджено. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Тривають бойові дії поблизу залізничних станцій «Дебальцеве», «Оленівка», «Авдіївка» та «Іловайськ» Донецької залізниці. Після тривалих боїв на станції «Іловайськ» було виявлено два згорілих дизель-поїзда; пошкоджені осколками дизель-поїзд, мотрису та покрівлю виробничих цехів», – йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що на станції «Дебальцеве», після артобстрілу зайнялися паливні ємності. Пожежу ліквідували силами підрозділу пожежного поїзда. А також, постраждала будівля вагонного депо «Дебальцеве» та вантажопідіймальний кран. Обсяги пошкоджень встановлюються.

Крім того, по станції «Авдіївка» під час стоянки, потрапив під артобстріл приміський поїзд №6156/6159 Чаплине – Авдіївка – Чаплине. В наслідок обстрілу вибито 13 вікон та осколком пошкоджена автоматичні розсувні двері, по кузову є незначні осколочні пошкодження. Загиблих та травмованих немає.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на відбудування пошкодженої інфраструктури Донбасу потрібно 8 млрд дол. Нову суму назвав Прем’єр-МіністрАрсеній Яценюк.

 
Коментарі (0)