ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаПід Донецьком заблоковано сотні вагонів з вугіллям

Під Донецьком заблоковано сотні вагонів з вугіллям

Через руйнування бойовиками залізничної інфраструктури на Сході України, у межах Дебальцівського залізничного вузла залишаються заблоковані 900 вагонів із вугіллям.

У межах Дебальцівського залізничного вузла заблоковані 900 вагонів із вугіллям. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Через дії бойовиків, зокрема значне руйнуванням залізничної інфраструктури на Сході України та  неможливість пропуску вантажів на важливих напрямках, у межах Дебальцівського залізничного вузла залишаються заблоковані 900 вагонів із вугіллям. Частина із них навантажена ще влітку», – йдеться в повідомленні. 
 
Зокрема, найбільше вагонів із вугіллям накопичилося на станції Дебальцеве -Сортувальна – 696, також вони знаходяться і на станціях Чернухине та Вуглегірськ. Через дії сепаратистів залізничні перевезення в межах Дебальцівської дирекції не здійснюються. 
 
Пріоритетними напрямками для здійснення перевезень, які необхідно розблокувати у перш чергу, є Дебальцеве-Горлівка та Дебальцеве-Алчевськ. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», запаси вугілля на українських ТЕС збільшилися на 4,8%. Тому обмеження та відключення споживачів від електропостачання 29 грудня не застосовувалися.
 
Коментарі (0)