ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПід'їзди харківських будинків оновлюють провайдери

Під'їзди харківських будинків оновлюють провайдери

У Харкові провайдери продовжують ремонт під'їздів житлових будинків. Наразі планують завершити ремонтні роботи у 800 парадних.

Оператори телекомунікаційних та інтернет-послуг мають намір незабаром закінчити у Харкові ремонт 800 під'їздів житлових будинків із запланованих на цей рік 1100. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами заступника директора Департаменту телекомунікацій та зв'язку Романа Сальникова, до 1 грудня буде відремонтована решта під'їздів.

Директор Департаменту контролю Олексій Артикуленко, у свою чергу, повідомив, що абсолютно всі роботи, які робляться в під'їздах, перевіряються на якість.

«Перевіряється кожен пункт акту дефектів від нижнього до верхнього поверха: наявність поштових скриньок, укладання мереж, фарбування, штукатурення, білення, відновлення скла у вікнах тощо. Якщо у нас є зауваження, то все швидко усувається», - наголосив Олексій Артикуленко.

У той же час, варто зазначити, вже зафіксовано близько 100 випадків, коли підрядники, які виконують роботи для провайдерів, недобросовісно провели ремонт. В таких випадках їм дають 10 днів на усунення недоліків.

Нагадаємо, у програмі ремонтних робіт із відновлення під'їздів задіяно 16 провайдерів. У 2014 році планується відремонтувати ще 1300 під'їздів.

 
Коментарі (0)