ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПідприємці вже можуть отримати 6,5 тис. за працевлаштованих ВПО

Підприємці вже можуть отримати 6,5 тис. за працевлаштованих ВПО

Роботодавці вже можуть одержати 6,5 тис. грн. компенсації за кожного працевлаштованого працівника з числа внутрішньо переміщених осіб, якщо його зарплата не нижче мінімальної

Роботодавці вже можуть одержати 6,5 тис. грн. компенсації за кожного працевлаштованого працівника з числа внутрішньо переміщених осіб, якщо його зарплата не нижче мінімальної.

На порталі та у додатку Дія стала доступною послуга подачі заявок на отримання компенсації, передає «Закон і Бізнес» з посиланням на прес-службу Мінекономіки

Нагадаємо, програма підтримки працевлаштування внутрішньо переміщених осіб передбачає виплату грошової допомоги протягом двох місяців від дня початку роботи нового працівника. Щоб отримати кошти, роботодавцю потрібно стояти на обліку як платнику єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та подати податкову звітність за 4 квартал 2021 або весь 2021 рік.

Програма не розповсюджується на бюджетні організації або фонди соціального страхування.

Обрати гідну легальну робота за кордоном від прямих роботодавців з урахуванням власної кваліфікації, можна скориставшись сайтом crossborderwork.com. Велика база пропозицій, щоденне поновлення вакансій, відгуки реальних людей.

 
Коментарі (0)