ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаПідприємство «Вінницяміськтеплоенерго» потерпає через хуліганські дії невідомих осіб

Підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» потерпає через хуліганські дії невідомих осіб

З метою покращення послуг з теплопостачання «Вінницяміськтеплоенерго» було виконано роботи із заміни ізоляційного покриття надземних трубопроводів великих діаметрів із використанням покриття з ефективними теплоізоляційними матеріалами
З метою покращення послуг з теплопостачання КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» були виконані роботи по заміні ізоляційного покриття надземних (повітряних) трубопроводів великих діаметрів з використанням покриття із ефективними теплоізоляційними матеріалами і низьким коефіцієнтом теплопровідності, повідомили в прес-службі підприємства.
 
Станом на 23 грудня вже завершені роботи на території Насіннєвого заводу, що по вул. Лебединського. Дана тепломережа є теплопостачальної артерією для ТЕЦ-1. Протяжність трубопроводів тепломережі - 1400 метрів, діаметр - 273 мм
 
Що ж стосується трубопроводів вздовж залізничного полотна у районі вулиці Могильчака, то тут робота ускладнюється через хуліганських дій невідомих осіб.
 
Як раніше повідомлялося, під час проведення робіт було здійснено пошкодження 6-ти метрів першого шару ізоляційного покриття. Це сталося в ніч з 30 листопада на 1 грудня. Звичайно така ситуація змусила залучити додатковий час і кошти на відновлення покриття.
 
На жаль, цей випадок не став одиничним. Так, в ніч з 22 на 23 грудня знову зруйнований верхній шар – фольгоизола і пошкоджений середній шар - поліуретан.
 
Такі дії призводять до фінансових збитків підприємства і створюють перешкоди для надання якісних послуг для мешканців міста.

Утеплення трубопроводів дає можливість покращувати якість послуг, зменшуючи втрати теплової енергії. Підприємство просить очевидців повідомляти про факти порушення теплоізоляційного покриття надземних мереж або інші порушення, адже це майно вінницької громади. 

 
Коментарі (0)