ГоловнаГоловнеТранспортПідвищені транспортні тарифи чекають обговорення

Підвищені транспортні тарифи чекають обговорення

Тарифи на проїзд у громадському транспорті столиці чекають погодження громадськості і профспілок. За словами столичних чиновників, робота із формування цін іще не завершена.

Нові тарифи на проїзд у столичному комунальному наземному транспорті і метрополітені будуть введені в дію тільки після погодження їх із громадськістю і профспілками. Про це у понеділок заявив в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє Укрінформ.

«Зараз йде процедура обговорення. Після цього буде протокол і ми зберемо профспілки. Якщо у них будуть зауваження, то ми постараємося забезпечити їх виконання», - сказав Анатолій Голубченко.

За його словами, робота за утвердженням нових тарифів на проїзд у транспорті ще не завершена.

«Робота йде і на сьогодні я однозначно відповісти на питання (чи підвищаться тарифи в місті - ред.) я не можу», - заявив чиновник.

Анатолій Голубченко також підкреслив, що тарифи на проїзд у наземному комунальному транспорті і метро будуть точно не більше 3 грн за разову поїздку. При цьому вартість проїзних залишиться незмінною.

Нагадаємо, раніше, виконуючий обов'язки голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко прогнозував підвищення ціни на проїзд у комунальному транспорті Києва з 1 лютого 2014 року.

Як повідомляла «Україна Комунальна» разовий квиток на проїзд у громадському транспорті столиці може бути цікавим лише гостям міста.

За підрахунками «Київського метрополітену», кожний власник місячного проїзного на цей вид транспорту здійснює в середньому 52 поїздки на місяць. Тож при вартості квитка 95 грн вартість однієї поїздки коштує і буде коштувати надалі пасажирові 1,7 грн.

 
Коментарі (0)