ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПідвищення тарифу на електроенергію українцям з 1 січня не буде - Міненерго

Підвищення тарифу на електроенергію українцям з 1 січня не буде - Міненерго

Підвищення тарифу на електроенергію для населення з 1 січня не буде, запевнили у Міністерстві енергетики у п'ятницю у відповідь на публікації медіа
Підвищення тарифу на електроенергію для населення з 1 січня не буде, запевнили у Міністерстві енергетики у п'ятницю у відповідь на публікації медіа, пише "Україна Комунальна".
 
У міністерстві зіслалися на інформацію у "низці ЗМІ та телеграм-каналів", яку у Міненерго назвали "недостовірною" - "про нібито підвищення тарифу на електроенергію для населення з 1 січня 2024 року, посилаючись у своїх повідомленнях на інтерв’ю голови НКРЕКП Костянтина Ущаповського".
 
"Проте сам спікер не робив таких стверджень у своєму інтерв’ю. НКРЕКП публічно спростувала інформацію, викладену у журналістських повідомленнях", - вказали у Міненерго.
 
Своєю чергою Міненерго закликало "бути пильними та не спотворювати інформацію, особливо у таких важливих та чутливих для населення питаннях, як підвищення тарифів". У міністерстві вказали, що "підігравання українськими журналістами... російським ІПСО є неприйнятними". 
 

"Міненерго офіційно повідомляє, що підвищення тарифів для населення наразі не передбачається", - повідомили у міністерстві. 

 
Коментарі (0)