ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПідвищення тарифів на газ погубить українців

Підвищення тарифів на газ погубить українців

Через складний фінансовий стан в країні населення ледь справляється з оплатою комунальних послуг за нинішніми цінами. Якщо в цьому році зростуть тарифи на газ - українці зовсім припинять за нього платити.

Підвищення цін на газ для населення в 2014 році згубно для українців. Зростання тарифів передчаснеі безглузде само по собі. Про це заявив незалежний директор енергетичних програм центру Разумкова Володимир Саприкін, передає Голос.uа.

«Коли у країні існує дефіцит в 7-10 мільярдів кубічних метрів газу, просто підвищенням цін нічого не досягнеш. Люди будуть споживати і не платити. Дуже складна економічна ситуація у населення, і з точки зору реального фінансового становища громадян ще одне підвищення неможливо. Інфляція «з'їдає» зарплати, ціни ростуть на все, у людей немає грошей навіть на оплату нинішніх комунальних послуг. Таке підвищення цін потрібно проводити, як мінімум не в цьому році. Зараз це передчасно і згубно для громадян України. Головним пріоритетом повинно бути населення України, а газовий сектор почекає до наступного року», - зазначив пан Саприкін.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», газ для населення вже в цьому році може подорожчати в кілька разів. У «Нафтогазі» серйозно думають про єдину ціну на «блакитне» паливо і для промисловості і для пересічних українців.
 
Коментарі (0)