ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОдну з вулиць Кіровограда очікує капітальний ремонт

Одну з вулиць Кіровограда очікує капітальний ремонт

На одній з кіровоградських вулиць розпочинають капітальний ремонт дорожнього покриття. Після проведення робіт заплановано запустити маршрут громадського транспорту, який не працює через поганий стан дороги.

У Кіровограді продовжує виконуватися програма ремонту міських доріг. Сьогодні розпочинається капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Жуковського. Про це «Україні Комунальній»  повідомили в прес-службі Кіровоградської міськради.

Як зазначається, такий ремонт дуже важливий з огляду на те, що після нього у мікрорайоні можна буде запустити маршрут громадського транспорту №7, який не працює саме через поганий стан дороги.
 
Раніше у Кіровограді змінилися ціни на проїзні квитки на тролейбуси. Це пов’язано зі зміною тарифу на одну поїздку пасажира у міському електричному транспорті Кіровограда.
 
Відтепер проїзний квиток для службових поїздок робітників підприємств, установ та організацій (за безготівковим розрахунком) коштуватиме 250 грн на місяць. Громадяни зможуть його придбати за 200 грн. А для студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації та учнів професійно-технічних закладів і шкіл встановлена знижка – їм місячний проїзний обійдеться у 100 грн
 
Коментарі (0)