ГоловнаПослугиФінансування ЖКГПечі для випалу кераміки. Технічні особливості продукції

Печі для випалу кераміки. Технічні особливості продукції

Для створення різноманітних стоматологічних конструкцій у зуботехнічній лабораторії, необхідно використовувати печі для випалу кераміки. Вони забезпечують необхідний результат за мінімальний період часу, а робота обладнання організована у автоматичному фо

Для створення різноманітних стоматологічних конструкцій у зуботехнічній лабораторії, необхідно використовувати печі для випалу кераміки. Вони забезпечують необхідний результат за мінімальний період часу, а робота обладнання організована у автоматичному форматі. Користувачу необхідно лише задати бажані параметри, а модель здійснить обробку матеріалу самостійно.

 

Стоматологічні виробники пропонують велику кількість моделей печей для випалу кераміки. Щоб грамотно зорієнтуватись в асортименті, необхідно зробити вибір з урахуванням наступних параметрів:

  • кількість робочих програм, які можуть використовуватись для обробки кераміки;
  • сумісні різновиди керамічних мас, обробку яких можна проводити за допомогою печі;
  • максимальна температура випалювання стоматологічного матеріалу та допустиме відхилення;
  • габаритні розміри, з урахуванням яких можна зручно розмістити техніку на столі в стоматологічному кабінеті чи лабораторії.

В стоматологічному магазині «МедДент» можна придбати різні моделі печей для випалу кераміки від перевірених німецьких брендів VITA, Ivoclar Vivadent та українського виробника Progret. Продукція оснащена сучасним інтерфейсом сенсорного керування, що облегшує вибір потрібної робочої програми.

Переваги печей для випалу кераміки

Використання у стоматологічній лабораторії печей для випалу кераміки виводить на новий рівень процедуру з обробки керамічної маси для створення коронок, мостів, брекет-систем та інших видів імплантів. Сучасна техніка забезпечує наступні переваги:

  1. проста процедура керування та налаштування потрібної програми;
  2. широкий вибір програмних можливостей, представлених сотнями програм;
  3. можливість економного використання енергії завдяки інтеграції енергозберігаючої технології;
  4. точний контроль температури плавлення, тиску в робочій камері та інших параметрів протягом всього циклу;
  5. внутрішні механізми, захищені від перегріву, перевантаження та інших проблем, що забезпечує довготривалу експлуатацію техніки.

Печі для випалу кераміки можуть додатково оснащуватись вакуумною помпою для стабільного забезпечення стисненим повітрям. За потреби можна докупити цей компонент у стоматологічному магазині «МедДент» окремо. Він сумісний з відповідними моделями зуботехнічних печей.

Техніка може відрізнятись за варіантом завантаження до неї матеріалу – горизонтальний формат є найбільш розповсюдженим, хоча у вертикальному форматі забезпечується рівномірний розподіл температури для якісної обробки. Фінальний вибір залишається за користувачем відповідно до потреб стоматологічного кабінету або клініки у обробці різних керамічних мас за спрощеною процедурою.

Джерело: сайт meddent.com.ua.

 
Коментарі (0)