ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ потягах на зимові свята збільшено кількість місць

У потягах на зимові свята збільшено кількість місць

«Укрзалізниця» забезпечила до новорічних свят на популярних напрямках щодоби майже 30 тисяч місць. Найбільше пасажирських місць запропоновано у західному напрямку.

«Укрзалізниця» на період новорічних та різдвяних свят на найбільш популярних напрямках забезпечила 29 тисяч пасажирських місць. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Зокрема, на найбільш популярному західному напрямку надано майже 20 тисяч, в одеському - майже 7 тисяч, в азовському - майже 2 тисячі місць.

Окрім того, в західному напрямку на 25-30 грудня загалом пасажирам запропоновано понад 99,5 тисячі місць, з яких майже половина вже реалізована - 47,5 тисячі, а на найбільш завантажених поїздах, які відправляються 29 та 30 грудня, продано 58% і 60% місць відповідно.

У напрямку Одеси з 25 по 30 грудня запропоновано 41,6 тисячі місць, з них реалізовано 5,6 тисячі.

В азовському напрямку в передсвяткові дні кількість місць склала близько 12 тисяч, з яких продано вже близько 2 тисяч.

При цьому, пасажири вже подали 1 746 групових заявок на перевезення або на 64,5 тисяч місць, з яких 682 заявки або 23,3 тисяч місць на перевезення дітей.

Нагадаємо, на зимові свята «Укрзалізниця» призначила ще 4 додаткових поїзди. Вони курсуватимуть у популярних напрямках – західному та південному. У рейси потяги відправлятимуться у вечірній час.

 
Коментарі (0)