ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПереселенці почали отримувати іпотеку під 3%

Переселенці почали отримувати іпотеку під 3%

5 серпня відбулося підписання угод з першими одержувачами пільгових іпотечних кредитів під 3%, які видаються в рамках проекту "Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб (ВПО)".

 

5 серпня відбулося підписання угод з першими одержувачами пільгових іпотечних кредитів під 3%, які видаються в рамках проекту "Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб (ВПО)". Про це повідомляє "Будинок" з посиланням на прес-службу Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву (Держмолодьжітло).

Договори підписані в приміщенні Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Першими кредити отримали п'ять родин переселенців, які проживають в Києві та Київській області. Загальна сума кредитних коштів за цими договорами склала 5,3 млн грн.

Підписання договорів. Фото: Facebook Держмолодьжітла

Підписання договорів. Фото: Facebook Держмолодьжітла

Нагадаємо, 21 липня Держмолодьжітло провело перший етап рандомних відбору одержувачів кредиту з числа кандидатів, включених до реєстру для участі в програмі "Житлові приміщення для ВПЛ". Відібрано 150 кандидатів. Обсяг коштів першого траншу для надання кредитів становить 5 млн євро. Після того, як більша частина цих коштів буде надана громадянам, буде узгоджена дата наступного етапу відбору.

Нагадаємо, в повному обсязі переселенці з окупованих Криму і частини Донбасу можуть претендувати на кредит за програмою пільгової іпотеки для ВПЛ під 3% річних. Для участі в програмі є ряд умов.

 

 

 
Коментарі (0)