ГоловнаПослугиФінансування ЖКГПеревезення будівельних матеріалів

Перевезення будівельних матеріалів

Крім фронтових завдань, потрібно діяти і в тилу. Столиця та передмістя поступово «оживають»: прокладають заново дороги, будують мости, вирішують питання із житловим фондом.

У період воєнної години компанія «Інка-Транс» також долучається до допомоги. Крім фронтових завдань, потрібно діяти і в тилу. Столиця та передмістя поступово «оживають»: прокладають заново дороги, будують мости, вирішують питання із житловим фондом.

Відбудова розпочалась

Російські загарбники  ̶   як дика орда: залишають по собі порожнечу та руйнування. Вони шкодять не лише на тих територіях, куди запровадили свої війська, а й регулярно обстрілюють ракетами житлові квартали, промислові зони, медичні заклади, залізницю. Після таких злісних вандалів доводиться все відновлювати, а іноді будувати «з нуля».

Для цього процесу потрібно завезення великої кількості будматеріалів. Компанія «Інка-Транс» готова надати вантажні автомобілі з водіями вантажопідйомністю 10т та 20т. Якщо ви проводите будівельні або ремонтні роботи із заміською нерухомістю, допоможемо привезти матеріали з маркету за допомогою автотаксі місткістю від 1,5т. Приймаємо замовлення на десяток аркушів гіпсокартону, декілька відер з фарбою або мішків цементу. Частіше працюємо з великими партіями товарів.

Чому наші послуги потрібні

1. Доставка у великих гіпермаркетах не завжди здійснюється в день замовлення.

2. Величезному рітейлеру вигідно розвозити товари адресатам, завантажуючи великий автомобіль. Це впливає на ціну послуги. Ми маємо у своєму розпорядженні різноманітний парк машин, серед яких є невелика ГАЗель, самоскид, напівпричіп, габаритний вантажний транспорт. Вибираємо відповідний варіант та відправляємо за адресою згідно потреб замовника.

3. Зазвичай автомобілі магазинів транспортують замовлення по конкретному населеному пункту та найближчому передмістю. У нас можна оформити доставку на більш далекі відстані.

4. У воєнний період все дорожчає. Ми зберегли ціни на колишньому рівні. Жодних прихованих комісій та платежів. На сайті вказані фактичні розцінки за кілометраж в обидва боки.

5. Незрозумілі моменти завжди пояснить оператор, який приймає заявку на транспортні послуги. У телефонному режимі уточнюється орієнтовний обсяг вантажу, дальність перевезення, час доставки, кількість вантажників.

6. Обслуговуємо компанії з філіями. Якщо вам необхідно перевезти великий обсяг будматеріалів у різні точки міста, ми виконаємо це завдання на одноразовій або постійній основі.

7. Від кожного замовлення перераховуємо до 10% вартості на допомогу українській армії.

Автомобілі компанії «Інка-Транс» завжди знаходяться у хорошому технічному стані. Маємо можливість швидко заправляти машини, уникаючи годинних в та запізнення. Замовити доставку будматеріалів пропонується у будній або вихідний день. Вигоду від співпраці з нами відчули вже десятки компаній та сотні приватних осіб.

 

 
Коментарі (0)