ГоловнаНовини ЖКГТранспортПеревізники Львівщині хочуть припинити перевезення пільговиків

Перевізники Львівщині хочуть припинити перевезення пільговиків

Вже з 2 квітня перевізники Львівщини погрожують припинити перевезення пільговиків.

Про це йдеться у повідомленні УНН, з посиланням на заяву голови  Асоціації перевізників Львівської області Івана Велійка.

«Таке рішення є логічне і вимушене. Перевізники отримують, дуже малу компенсацію за перевезення пільговиків. Зокрема, виділено лише 20 млн грн з міського бюджету у цьому році на компенсацію перевізникам за перевезення пільговиків, а потрібно 130-140 млн грн. В області ми нарахували 713 тисяч людей, які користуються пільговими перевезеннями. Це дуже багато», — розповів Іван Велійка.

Нагадаємо, міська рада Кропивницького скасувала рішення виконкому щодо підвищення тарифів на пасажирські перевезення у Кропивницькому. Після підписання рішення міським головою, управління транспорту і зв’язку міськради офіційно звернеться до кожного перевізника з пропозицією про розірвання вже укладених додаткових угод і скасування граничного тарифу 4,50 гривні.

Як повідомлялося раніше, починаючи з 15 березня у Кропивницькому соцпрацівники отримали право на безкоштовний проїзд у робочий час.

Згідно з інформацією, соцпрацівники будуть їздити безкоштовно у громадському транспорті за робочим посвідченням.

Нагадаємо, у столичному метрополітені з нагоди 203-ї річниці від дня народження українського письменника Тараса Шевченка влаштували акцію. На деяких станціях метро дозволили безкоштовний проїзд тим, хто продекламує один із віршів Кобзаря.

 

 
Коментарі (0)