ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПерші об'єкти великої приватизації будуть продані влітку - ФДМ

Перші об'єкти великої приватизації будуть продані влітку - ФДМ

Глава Фонду державного майна (ФДМ) Дмитро Сенниченко анонсував продаж перших об'єктів великої приватизації влітку 2021 року.
Глава Фонду державного майна (ФДМ) Дмитро Сенниченко анонсував продаж перших об'єктів великої приватизації влітку 2021 року.
 
"Перші аукціони великої приватизації відбудуться вже влітку", - про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, коментуючи рішення парламенту розблокувати велику приватизацію.
 
"Об'єднана гірничо-хімічна компанія, київський завод "Більшовик", "Президент Готель", а згодом і багато іншого - кожен інвестор знайде в нашому інвестиційному меню щось на свій смак", - додав Сениченко.
 
Як нагадав глава ФДМ, Верховна Рада також прийняла в першому читанні перелік заборонених до приватизації держпідприємств.
 
Верховна Рада прийняла в цілому урядовий законопроект №4543 про розблокування процесу продажу великих держпідприємств.
 

Велика приватизація була припинена через вступ в силу закону №540-IX від 30 березня 2020 року, який в зв'язку з карантином встановив обмеження на проведення приватизації великих об'єктів - як на підготовку до продажу, так і на самі аукціони. Прийнятий в цілому законопроект №4543 виключає цю норму. 

 
Коментарі (0)