ГоловнаНовини ЖКГТранспортПерший рейс Ryanair здійснить 3 вересня

Перший рейс Ryanair здійснить 3 вересня

Ірландський лоукост Ryanair здійснить перший рейс з Києва до Берліна 3 вересня, повідомляє DW з посиланням на аеропорт Бориспіль

Ірландський лоукост Ryanair здійснить перший рейс з Києва до Берліна 3 вересня, повідомляє DW з посиланням на аеропорт Бориспіль.

Перший рейс, який здійснить авіакомпанія, відбудеться з Борисполя до Берлін-Шенефельд. Згідно з інформацією на сайті перевізника, вартість квитка до Берліна починається від 22 євро.

Згодом Ryanair розпочне літати з Києва до Великобританії, Литви, Польщі, Швеції, Словаччини та Іспанії. Також перевізник здійснюватиме рейси зі Львова до Німеччини, Великобританії та Польщі.

Зазначається, що керівник Ryanair Майкл О'Лірі розраховує, що за один рік роботи на українському ринку ірландська авіакомпанія перевезе 850 000 пасажирів.

Вихід Ryanair на український ринок був запланований ще 2017 року, однак так і не відбувся через провал тодішніх переговорів між авіакомпанією та київським аеропортом Бориспіль. Керівництво останнього звинуватило Мінінфраструктури України у погодженні, на їхню думку, надто низької ставки пасажирського збору з Ryanair без згоди з самим аеропортом.

 

 
Коментарі (0)