ГоловнаПослугиФінансування ЖКГПерспективи та переваги реєстрації бізнесу в офшорі

Перспективи та переваги реєстрації бізнесу в офшорі

Вимоги до бізнесу в усіх країнах високі. Часто впроваджуються обмеження та змінюється система оподаткування не на користь власників компаній

Вимоги до бізнесу в усіх країнах високі. Часто впроваджуються обмеження та змінюється система оподаткування не на користь власників компаній. Зміни на законодавчому рівні також спонукають до пошуку альтернативи. Саме тому безподаткові, або офшорні, зони користуються великою популярністю серед компаній. Вони дають можливість розвивати бізнес на міжнародному рівні та шукати шляхи для покращення його функціональності. Мінімальна податкова звітність, конфіденційність на всіх етапах ведення рахунків, високий рівень захисту персональних даних і зниження корпоративного податку сприяють розвитку та розширенню можливостей. 

Нові можливості

Компанія Azola гарантує високий рівень обслуговування для замовників та супровід від моменту ознайомлення з бізнесом до успішної активації рахунків. Спеціалісти сервісу надають безкоштовні консультації про офшор у Європі та реалізують комплекс юридичних послуг із гарантованим успіхом для клієнта. 

Країни з пільговими податковими законами надають багато можливостей для розвитку бізнесу. Власники можуть використовувати переваги мінімального чи нульового податку, в той час як економіка отримує нові інвестиції для розвитку країни. Хибним є твердження про незаконність офшорної компанії, адже ведення бізнесу в умовах іноземного законодавства легально. 

K:\бажин\Копия ТЗ для внешнего размещения azola апрель 24\10.jpeg

Після реєстрації компанія може користуватись всіма перевагами міжнародного ринку:

  • Спрощені умови для ведення звітності. Зменшення кількості документації суттєво спрощує всі етапи функціонування системи та активізує увагу власника бізнесу на покращенні та розвитку сервісу.
  • Зниження податків до нульового рівня акумулює додатковий капітал для розвитку власної справи.
  • Управління бізнесом з будь-якої країни світу.
  • Доступ до сервісу для здійснення контролю за компанією.

Спеціалісти компанії Azola звертають увагу клієнтів на важливість правильного вибору юрисдикції, адже у майбутньому від цього залежатиме позиція на міжнародному ринку.

Типи компаній

Спеціалісти виділяють декілька видів компаній в залежності від податків та типу реєстраційних документів. До першої категорії належать наступні види:

  • Класичний без корпоративного податку, що включає в себе щорічну сплату мита.
  • Територіальний зобов’язує компанію сплачувати додаткові збори коштів до місцевого бюджету. В більшості країн офшорної зони цей збір мінімальний.
  • Безподатковий характерний для деяких європейських країн.
  • Варіант із низькими ставками передбачає знижений поріг оподаткування для нового бізнесу.

Якщо складно розібратися в наявних офшорах, варто звернутися до спеціалістів. Юристи компанії Азола допоможуть з вибором юрисдикції та реєстрацією, нададуть консультації та супровід при веденні економічної діяльності. 

 
Коментарі (0)