ГоловнаПослугиФінансування ЖКГКиївська міська електричка курсуватиме зі змінами

Київська міська електричка курсуватиме зі змінами

Київська міська електричка продовжить курсувати зі змінами. Це обумовлено незакінченими роботами зі заміни залізничного шляхопроводу на перегоні «ст. Борщагівка – ст. Київ-Петрівка».

У Києві продовжили термін руху електропоїздів міської електрички зі змінами. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, з 19 до 21 серпня продовжено курсування електропоїздів міської електрички за маршрутами: «Дарниця – Київ-Петрівка – Дарниця» та «Дарниця – Київ-Пасажирський – Борщагівка – Київ-Пасажирський – Дарниця».

Як інформують у комунальному підприємстві «Київпастранс», ці зміни пов’язані з незакінченими роботами ДТГО «Південно-Західна залізниця» зі заміни залізничного шляхопроводу на перегоні ст. Борщагівка – ст. Київ-Петрівка.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», сьогодні у столиці без гарячого водопостачання перебувають сотні споживачів «Київенерго». Це обумовлено пошкодженнями в тепломережах, плановими відключеннями і проведенням гідравлічних випробувань.

 
Коментарі (0)