ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПлатіжка вінничан за опалення у лютому «схудне» на 31%

Платіжка вінничан за опалення у лютому «схудне» на 31%

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» здійснить перерахунок: цього разу – за послуги, спожиті в лютому. Нарахування для населення за опалення буде знижено 31 %.
На виконання рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради «Про зміну розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення,  централізованого постачання гарячої води»  КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» проведе зміни розміру нарахувань у бік зменшення за послуги з централізованого опалення та централізованого гарячого водопостачання за лютий 2020 року споживачам категорії «населення».
 
Про це повідомила пресслужба підприємства.
 
НАК «Нафтогаз України» у лютому встановив ціну на газ для теплопостачальних підприємств на рівні 4,74 грн за м3 (з ПДВ), у січні було 5,58 грн за м3 (з ПДВ), в грудні  - 5,13 грн за м3 (з ПДВ). 
 
Відповідно, КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» здійснюватиме перерахунок за послугу з централізованого опалення та гарячого водопостачання з урахуванням вартості газу в лютому. 
 
Оскільки ціна на газ знизилася -  відсотки перерахунку цього разу будуть більші.
 
Тож нарахування для населення будуть зменшені в середньому на:
  • 31 %  - на послугу з централізованого опалення (а саме на умовно-змінну частину тарифу); 
  • 27,7 % -  на послугу з централізованого гарячого водопостачання.
На підприємстві повідомили, що даний перерахунок стосується лише нарахувань за лютий 2020 року. Відповідні зміни будуть відображені в платіжних документах за попередній місяць, які споживачі отримають вже до кінця наступного тижня. 

 

 
Коментарі (0)