ГоловнаНовини ЖКГТранспортПо центру Києва знову планують пустити трамвай

По центру Києва знову планують пустити трамвай

Залізничний вокзал Києва планують з'єднати трамвайною лінією зі станцією метро «Палац спорту».

 

У центрі Києва може знову з'явитися трамвай. КП «Київпастранс» опублікувало проект маршруту між Центральним залізничним вокзалом і станцією метро «Палац спорту». Про це повідомила газета «Хрещатик».

У комунальному підприємстві пояснюють, що таке рішення сприятиме збільшенню пасажиропотоку і розвантажить громадський автотранспорт. Протяжність маршруту складе близько 6,1 км і на даний момент існують три його варіанти: Від вул. Старовокзальної по вул. Жилянській і вул. Шота Руставелі та в зворотному напрямку по вул. Рогнединської, вул. Великій Васильківській, вул. Саксаганського на вул. Старовокзальну.

Від вул. Старовокзальної по вул. Жилянській, вул. Шота Руставелі, вул. Рогнединської, вул. Еспланадної, вул. Саксаганського на вул. Старовокзальну. Від вул. Старовокзальної по вул. Саксаганського і Шота Руставелі і в зворотному напрямку по вул. Рогнединської, вул. Великій Васильківській і вул. Саксаганського на вул. Старовокзальну.

Нагадаємо, що спочатку швидкісний трамвай маршруту №1 ходив до столичного Палацу спорту, проте в 2001 році рейки на вул. Саксаганського розібрали, а кінцевою стала вул. Старовокзальна.

 

 
Коментарі (0)