ГоловнаПослугиФінансування ЖКГКомунальники Херсона ремонтують дороги

Комунальники Херсона ремонтують дороги

У Херсоні комунальні бригади провели «апгрейд» на деяких вулицях міста. Там проходив поточний, капітальний ремонт та нанесення дорожньої горизонтальної розмітки.

Сьогодні в Херсоні комунальні бригади ремонтують дороги міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Херсонської міськради.

«18 серпня 7 бригад підрядних організацій із залученням 31 одиниці техніки (навантажувач, компресор, ланлайзер, фреза, гудронатор, каток тощо) ведуть роботи на дорогах міста», – йдеться в повідомленні.
 
Зокрема, поточний ремонт (підготовчі роботи) проходить на: вул. І. Кулика, вул. Некрасова, пров. Ингульском. На вул. Піонерській виконують роботи з асфальтування. Капітальний ремонт (підготовчі роботи, внутрішньодворові проїзди) провели на: вул. Залаегерсег, 17, 17А, просп. Димитрова, 11, 11А. Також, в місті нанесли горизонтальну дорожню розмітку на: вул. Сорокіна, вул. Шенгелія, вул. Краснофлотській.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в цьому році на ремонт доріг в Україні виділено катастрофічно мало коштів – близько 4 млрд грн. З них 700 млн грн спрямовано на «Карпатський проект». Більшість решти коштів йде на ямковий ремонт.
 
Коментарі (0)