ГоловнаНовини ЖКГТранспортПоїздам східного напрямку скоригували маршрути

Поїздам східного напрямку скоригували маршрути

У зв’язку з перекриттям колій на перегонах Слов’янськ – Шпичкине та Красний Лиман – Форпостна змінено маршрут курсування 17 парам пасажирських поїздів.

«Укрзалізниця» змінила маршрут курсування 17 парам пасажирських поїздів східного напрямку. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

«У зв’язку з перекриттям колій сторонніми особами на перегонах Слов’янськ – Шпичкине та Красний Лиман – Форпостна змінено маршрут курсування 17 парам пасажирських поїздів. До стабілізації ситуації вони курсуватимуть через ділянку Красноармійськ – Павлоград – Лозова. Затримка у русі зазначених поїздів може складати до 4 годин» - наголошується у повідомленні.

А також додається, що усім пасажирам, які звернулися до залізничних кас із приводу повернення проїзних документів на поїзди, які змінили маршрут прямування, виплата здійснюється в повному обсязі без утримання комісійних зборів.

«Повернення посадочних документів, оформлених через Інтернет, та електронних проїзних документів здійснюється лише в квиткових касах» - зауважують у повідомленні.

Окрім того зазначається, що надалі продаж квитків на зазначені поїзди зі станцій, які вони не проходитимуть, відмінено до введення нового графіка. З детальним списком можна ознайомитися тут.

Примітно, що наразі також припинено рух приміських поїздів на ділянці від Донецька до станції Лозова. Так, 4 травня із 52 приміських поїздів було відмінено 33 поїзда та 19 поїздів змінили свій графік руху. Сьогодні, 5 травня, із 52 приміських поїздів 34 поїзда було відмінено та 18 поїздів змінили маршрут курсування.

 
Коментарі (0)