ГоловнаНовини ЖКГТранспортПоїзди Hyundai поїдуть до Дніпропетровська

Поїзди Hyundai поїдуть до Дніпропетровська

Невдовзі у рейс опісля модернізації вирушить ще один поїзд Hyundai. З його допомогою швидкісне сполучення налагодять між Києвом та Дніпропетровськом.

«Укрзалізниця» відновлює курсування ще одного швидкісного поїзда Інтерсіті+. Цього разу до Дніпропетровська, - зазначають у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

«З 15 травня 2014 року буде відновлено курсування денного швидкісного поїзда Інтерсіті+ №166/165 сполученням Київ – Дніпропетровськ виробництва компанії Hyundai Rotem» - наголошують у повідомленні.

Поряд з цим зауважується, що зі станції Київ-Пасажирський потяг відправлятиметься згідно з діючим графіком о 17:40 та прибуватиме до Дніпропетровська о 23.02. Зворотно Інтерсіті+ відправлятиметься о 7:18 і прибуватиме на станцію Київ-Пасажирський о 12:59.

Нагадаємо, 29 квітня було відновлено курсування швидкісного електропоїзда Інтерсіті+ за маршрутом поїзда №156/155 Київ – Харків – Київ, а з 6 травня – електропоїзда №169/170 сполученням Дарниця – Київ – Львів.

Модернізація решти семи електропоїздів виробництва Hyundai Rotem продовжується. Рухомий склад повертатиметься на маршрути  поступово. В «Укрзалізниці» обіцяють про це повідомити додатково.

 
Коментарі (1)
Владимир1
28 Травня 2014 p. 13:08
пора пускать Киев-Донецк ...