ГоловнаНовини ЖКГТранспортПоїзди на Крим курсують у штатному режимі

Поїзди на Крим курсують у штатному режимі

Рух поїздів із Києва у кримському напрямку та зворотно наразі здійснюється безперебійно. Щоденно залізниця відправляє до Криму 4 пари поїздів, 2 з яких формуються у Києві.

Південно-Західна залізниця продовжує працювати у штатному режимі, зокрема,  здійснювати рух поїздів у кримському напрямку  та зворотно. Наразі перевезення здійснюються відповідно до графіку руху та без збоїв, - зазначають у прес-службі «Укрзалізниці».

Зауважимо, щоденно залізниця відправляє до Криму 4 пари поїздів, 2 з яких формуються у Києві. Окрім того, територією магістралі у кримському  напрямку курсує 3 транзитних поїзди.

За лютий у касах та за допомогою системи попереднього бронювання було реалізовано 84,3 тис. квитків у кримському напрямку. На період з 12 по 14 березня на поїзди до Криму у вільному продажу знаходиться 2,2 тис. квитків.

Залізничники постійно здійснюють моніторинг кількості пасажирів, що дозволяє оперативно задовольняти попит на квитки.

«Працівники Південно-Західної залізниці докладають усіх зусиль, аби забезпечити безперебійну роботу залізничної інфраструктури, рухомого складу та безпечні перевезення пасажирів та вантажів» - наголошують у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, найближчі авіарейси до кримської столиці скасовуються. У Диспетчерській службі зазначають, що причини таких заходів не залежать від авіакомпаній.

 
Коментарі (0)