ГоловнаНовини ЖКГІнфографікаПокрокова інструкція отримання компенсації за зруйноване житло через збройну агресію Росії

Покрокова інструкція отримання компенсації за зруйноване житло через збройну агресію Росії

Порядком передбачено, що грошова компенсація надаватиметься постраждалим, які є власниками житла на контрольованій Урядом України території, та яке було зруйноване після 14 квітня 2014 року.
Кабінет Міністрів України 2 вересня 2020 р. затвердив порядок використання коштів, передбачених у держбюджеті для здійснення грошової компенсації постраждалим, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації.  
 
Порядком передбачено, що грошова компенсація надаватиметься постраждалим, які є власниками житла на контрольованій Урядом України території, та яке було зруйноване після 14 квітня 2014 року. Розмір компенсації постраждалим визначатиметься за показниками опосередкованої вартості спорудження житла у регіонах України, але не більше 300 тисяч гривень.
 
У Державному бюджеті України на 2020 рік на ці цілі передбачено 20 мільйонів гривень. Як отримати компенсацію за зруйноване житло на сході України внаслідок збройної агресії Росії? 
 

В інфографіці покрокова інструкція: 

 
Коментарі (0)