ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗавтра частині Львова «відріжуть» воду

Завтра частині Львова «відріжуть» воду

Деяким споживачам Шевченківського району Львова завтра відключать воду. Незручності спричинені проведення переврізки новозбудованих ділянок водопроводу. Крім того, деяким будинкам будуть подавати воду з пониженим тиском

Завтра у Львові відключать централізоване водопостачання низці будинків у Шевченківському районі. Причинами цього року проведення переврізки новозбудованих ділянок водопроводу на вул. Б.Хмельницького. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, води не буде у будинках, обмеженій вулицями: Б. Хмельницького, 56-188, 83-225 – Донецька – Промислова – Волинська – Бобинського – Дублянська  - Зустрічна – Сміла – Погідна – Равська – Діамантова – Нафтова.

З пониженим тиском вода буде подаватись в Личаківський район міста, обмежений вулицями Пластова - Польова – Новознесенська – Ковельська – Васильченка – Метлинського та прилеглі до них вулиці.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві сьогодні без гарячого водопостачання залишається 517 споживачів. З них 28 випадків відключення ГВП зумовлені припинення «Київгазом» газопостачання на теплоджерела «Київенерго». Зокрема, 354 випадки припинення ГВП пов’язані з пошкодженнями на мережах, ще 135 відключень спричинені проведенням планових робіт та реконструкцій.

 
Коментарі (0)