ГоловнаНовини ЖКГТранспортПольща «піджене» українську інфраструктуру під стандарти ЄС

Польща «піджене» українську інфраструктуру під стандарти ЄС

Польща допоможе адаптувати транспортну систему України до стандартів Євросоюзу. Відповідний Меморандум був підписаний сьогодні у Варшаві.

Польща допомагатиме Україні в питаннях адаптації вітчизняної інфраструктури до європейських стандартів. Так, сьогодні у Варшаві було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством інфраструктури України та Міністерством інфраструктури і розвитку Республіки Польща щодо підтримки української сторони у сфері адаптації інфраструктури до стандартів Європейського Союзу, повідомляє прес-служба Мінрегіону.

Зокрема, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко повідомив, що сторони домовились про співробітництво  щодо розвитку  та інституційного потенціалу для модернізації інфраструктури України. Зауважимо, що адаптації підлягає і нормативно-правова база, відповідно до норм Європейського Союзу.

Важливо, що впровадження стандартів ЄС відбуватиметься не лише щодо розвитку  транспортної системи України , а й інших сфер.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, США та ЄС мають намір інвестувати в енергетику України. Але спершу Києву потрібно провести необхідні реформи у цій галузі.

 
Коментарі (0)