ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняПольща та Україна узгодили спільну позицію щодо «Північного потоку-2»

Польща та Україна узгодили спільну позицію щодо «Північного потоку-2»

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що спільний лист до Європейського Союзу від парламентів України та Польщі щодо неприпустимості газогону «Північний потік-2» узгоджено, черга за Литвою
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що спільний лист до Європейського Союзу від парламентів України та Польщі щодо неприпустимості газогону «Північний потік-2» узгоджено, черга за Литвою. Це він прокоментував журналістам на пункті пропуску «Шегині-Медика».
 
Він зазначив, що відповідної домовленості було досягнуто під час конференції представників парламентів Центрально-Східної Європи.
 
Андрій Парубій повідомив, що під час цієї конференції, окрім питань інфраструктури, було обговорено і низку інших питань.
 
«Я хочу вам повідомити, що вже узгоджений між польським і українським парламентом спільний лист про неприйняття і про заперечення, і власне, нашу позицію стосовно проекту "Північний потік-2», - повідомив спікер.
 
Андрій Парубій розраховує, що найближчим часом лист підтримає парламент Литви.

«Ми сподіваємося, що парламенти і Естонії, і Латвії, і Румунії, і Молдови, і Грузії підтримають наш спільний лист спікерів парламентів про звернення до ЄС з приводу неприпустимості реалізації проекту «Північний потік-2», - заявив голова ВР. 

 
Коментарі (0)