ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаПольська компанія відремонтує турбогенератор «Хмельницької АЕС» за 4 мільйони євро

Польська компанія відремонтує турбогенератор «Хмельницької АЕС» за 4 мільйони євро

ВП «Хмельницька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» 3 січня уклав угоду з компанією «General Electric Power Sp. z o.o.» (Польща) про ремонтні роботи на 4,16 млн євро

ВП «Хмельницька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» 3 січня уклав угоду з компанією «General Electric Power Sp. z o.o.» (Польща) про ремонтні роботи на 4,16 млн євро. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До кінця 2020 року на заводі «GE Power Sp. z o.o» (раніше – «Alstom») виконають відновлювальний капітальний ремонт ротора турбогенератора ТВВ-1000-2МУЗ виробництва ТОВ «Силові машини» (РФ) із заміною обмотки за своєю технологією.

На відміну від 2017 року, денні ставки спеціалістів і ціни матеріалів не опубліковані.

Гарантійний строк експлуатації становить три роки після установки під напругою або чотири роки після передачі. Договір передбачає аванс 25% із гарантією повернення.

Закупівлю провели за переговорною процедурою через відсутність конкуренції, оскільки у 2014 році польська «GE Power» вже ремонтувала цей ротор із заміною обмотки і володіє технологією, захищеною авторськими правами. За даними «Прозорро» та «Zакупівлі», із 2015 року вона отримала підрядів у системі «Енергоатома» принаймні на 527,10 млн грн.

 

 
Коментарі (0)