ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаПолтаві лімітували споживання гарячої води

Полтаві лімітували споживання гарячої води

Задля економії газу Полтаву перевели на лімітований режим споживання гарячої води. Зокрема, гаряче водопостачання буде здійснюватися кілька днів на тиждень.

Мешканцям Полтави «уріжуть» гаряче водопостачання з 11 серпня. Гаряча вода буде подаватися споживачам кілька днів на тиждень. Таким чином, «Полтаваобленерго» буде економити газ для майбутнього опалювального сезону. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

«На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 9 липня 2014 року № 296  і доручення Антикризового енергетичного штабу від 27 червня поточного року та у зв’язку з необхідністю жорсткого дотримання встановлених лімітів на споживання природного газу, з 11 серпня 2014 року підприємство «Полтаваобленерго» змушене перейти на триденний графік централізованого постачання гарячої води — у п’ятницю, суботу та неділю», – йдеться в повідомленні.

Підприємство звертається до споживачів послуг із проханням з розумінням поставитися до цього вимушеного, але вкрай необхідного на сьогодні кроку.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», більше половини споживачів «Київенерго» перебувають без гарячого водопостачання. Переважна більшість з них – через рішення уряду щодо обмеження газопостачання теплоджерел компанії для економії природнього газу.
 
Коментарі (0)