ГоловнаНовини ЖКГПолтавщина не допустить спаду житлового будівництва

Полтавщина не допустить спаду житлового будівництва

Під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Віктора Животенка відбулася нарада щодо стану будівництва багатоквартирних житлових будинків області, введення їх в експлуатацію в першому півріччі та добудова до кінця 2011 року.Про це ІА «Україна Комунальна» повідомила прес-служба Пол

Під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Віктора Животенка відбулася нарада щодо стану будівництва багатоквартирних житлових будинків області, введення їх в експлуатацію в першому півріччі та добудова до кінця 2011 року.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомила прес-служба Полтавської ОДА.

У нараді взяли участь заступники міських голів міст обласного значення та окремих райдержадміністрацій, контролюючих органів. Особливу увагу Віктор Животенко акцентував на завершенні будівництва, в тому числі житлового. Визначення можливих шляхів зменшення кількості цих будівель за умови добудови, списання, продажу тощо.

На виконання урядових доручень щодо недопущення спаду житлового будівництва в поточному році у порівнянні з минулим, також було розглянуто стан добудови багатоквартирних житлових будинків, які затвердженні планом-графіком до введення в експлуатацію в 2011 році. Обговорювалися проблемні питання, які виникають під час спорудження цих будинків та ставлять під загрозу їх введення в експлуатацію у поточному році.

За підсумками цього заходу були надані конкретні доручення та прийняті рішення з організації виконання питань порядку денного.

 
Коментарі (0)