ГоловнаНовини ЖКГТранспортПолтавські тролейбуси отримають нове життя за 1 млн грн

Полтавські тролейбуси отримають нове життя за 1 млн грн

Міський голова наголосив, що за два мільйони можна відремонтувати 10 тролейбусів, і це значно вигідніше, ніж купувати нові, кожен з яких коштує 1 мільйон 800 тисяч.

Рішеннями сесій міської ради на поточний ремонт тролейбусів у КП «Полтаваелектроавтотранс» було виділено 1 100 млн гривень.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Полтавської міськради.

Перші два відремонтовані тролейбуси презентували сьогодні у присутності міського голови Олександра Мамая та журналістів.

Один із тролейбусів уже два місяці як поставлено на маршрути міста, інший тільки вчора виїхав з цеху. Вартість ремонту машин – відповідно 180 та 175 тисяч гривень.

Міський голова наголосив, що за два мільйони можна відремонтувати 10 тролейбусів, і це значно вигідніше, ніж купувати нові, кожен з яких коштує 1 мільйон 800 тисяч. Олександр Мамай планує оновити тролейбусний парк на 50%. Робиться це з думкою про пасажирів, насамперед – пільгових категорій, для яких електротранспорт – незамінний. 

На досягнутому полтавські умільці не зупиняться. До кінця травня нове життя отримають ще три тролейбуси. На кожен з них спрямовано по 180 тисяч гривень.

А ще мер додав, що тепер всі тролейбуси уніфікують за кольором – жовтим.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)