ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняПонад 8 тисяч споживачів залишились без газу

Понад 8 тисяч споживачів залишились без газу

Без газопостачання залишились понад 10 населених пунктів Львівщини. Зокрема, це стало наслідком аварії на газорозподільній станції в області.

Тимчасово від газопостачання відключено 11 населених пунктів у Львівській області. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій. 

Зокрема, повідомляється, що о 17:00 13 грудня у с. Нижня Стинава Стрийського району на газорозподільній станції, працівниками Управління магістральних газопроводів «Львівтрансгаз», виявлено попадання води в газопровід (діаметр 500 мм), через що утворюються гідратні пробки, що може призвести до виходу з ладу обладнання.
 
Так, для проведення ремонтних робіт, тимчасово від газопостачання відключено 11 населених пунктів (8 700 абонентів) у Стрийському та Сколівському районах.
 
Повідомляється, що станом на 7:00 14 грудня ремонтні роботи продовжуються, до яких залучено аварійні бригади Управління магістральних газопроводів «Львівтрансгаз» у кількості 32 чоловіки та 10 одиниць техніки.
 
Коментарі (0)