ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Понад 70% обʼєктів ЖКГ підготовлено до опалювального сезону - Штаб

Понад 70% обʼєктів ЖКГ підготовлено до опалювального сезону - Штаб

Станом на 15 серпня маємо понад 70% готовність обʼєктів ЖКГ. Продовжуються планові роботи з підготовки житлового фонду, мереж, котелень та генеруючого обладнання.
Під час проведення Штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду 2023/24 року представники НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo, ПАТ «Центренерго», ПрАТ "ДТЕК", ПрАТ "Укргідроенерго", начальники Сумської, Запорізької та Чернігівської обласних військових адміністрацій обговорили хід підготовки житлово-комунального господарства до опалювального сезону, відновлення обʼєктів електричної та теплової генерації та захист критичної інфраструктури, повідомляє "Україна Комунальна". 
 
“Рухаємося відповідно до графіку підготовки до опалювального сезону. Станом на 15 серпня маємо понад 70% готовність обʼєктів ЖКГ. Продовжуються планові роботи з підготовки житлового фонду, мереж, котелень та генеруючого обладнання. До 1 жовтня очікуємо 100% готовність. Хочу підкреслити, що теплова частина в практично усіх ТЕЦ наразі відновлена, продовжуються планові роботи з ремонту генеруючого обладнання для досягнення відповідного рівня готовності до початку опалювального сезону. Разом з тим, системно працюємо над залученням міжнародної технічної допомоги, формування резервного фонду запчастин та обладнання для потреб обʼєктів критичної інфраструктури”, — сказав Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України  Олександр Кубраков. 
 

Нагадаємо, Мінінфраструктури здійснює постійний моніторинг стану підготовки об'єктів ЖКП для опалювального сезону. Також спільно з ДСНС та ОВА ініційовано проведення всеукраїнських навчань щодо роботи підприємств ТКЕ та ВКГ в умовах надзвичайної ситуації. 

 
Коментарі (0)