ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПонад п'яти десяткам кримських довгобудів винесли вирок

Понад п'яти десяткам кримських довгобудів винесли вирок

В Алуштинському районі Криму зареєстровано понад півсотні довгобудів. Місцева влада прийняла рішення щодо їхньої подальшої долі.

В Алуштинському регіоні зареєстровано 56 об'єктів незавершеного будівництва. Про це заявила заступник міського голови Алушти Вікторія Плотнікова, - повідомляють «Новини Криму».

За її словами, об'єкти знаходяться в різній мірі готовності (від 1% до 98%) і розташовані як в самій Алушті, так і в селах Малий Маяк, Ізобільне, Променисте та інших населених пунктах регіону. Із загальної кількості 26 об'єктів приватної власності, 30 - комунальної.

Як зазначила Вікторія Плотнікова, подальша доля практично всіх об'єктів буде вирішена: ті, готовність яких значна - завершені та здані в експлуатацію, решта - списані.

«Направлені пропозиції власникам щодо об'єктів, які необхідно добудувати, і готовність яких дуже висока - від 80 до 90%. Але є об'єкти, у яких ступінь готовності 1%, ми пропонуємо такі об'єкти списати», - зазначила вона.

З числа об'єктів некомунальної власності 9 об'єктів будуть добудовані, 16 - списані, 2 знаходяться в готовності більше 98%, після введення в експлуатацію вони будуть прийняті у комунальну власність.

Нагадаємо, місцевій владі в Криму було доручено прискорити вирішення питань подальшого використання об'єктів незавершеного будівництва.

 
Коментарі (0)