ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПопит на оренду квартир в Києві перевищив довоєнний рівень

Попит на оренду квартир в Києві перевищив довоєнний рівень

Кількість шукачів квартир в столиці вийшла на довоєнний рівень і навіть перескочила його – попит на оренду квартир в Києві став більшим на 38%

 

Кількість шукачів квартир в столиці вийшла на довоєнний рівень і навіть перескочила його – попит на оренду квартир в Києві став більшим на 38%. Проте, на ціни це не вплинуло: вартість оренди майже не змінилась.

Про це KВ стало відомо з аналізу пропозицій оренди квартир у Києві та Львові bird.  Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Кількість шукачів квартир в оренду повністю відновилася від початку війни і навіть більше, — сьогодні попит на 38% більше довоєнного рівня. Очікуваного підвищення цін на оренду після зими та локдаунів поки що не відбулося. Медіана ціни лишається на старому рівні, помітили незначний ріст цін на двокімнатні в Києві (4%)”, – йдеться у дослідженні.

Так, 1-кімнатна квартира у Києві обійдеться у 9 000 грн, 2-кімнатна 13 000 грн, а 3-кімнатна – 20 000 грн. За вартістю оренди столицю продовжує переганяти Львів. Там 1-кімнатну квартиру можна зняти за 15 000 грн, 2-кімнатну за 16 000 грн й 3-кімнатну у середньому за 18 600 грн. 

Експерти зазначають, що, тим не менш, в порівнянні з попереднім місяцем медіана ціни двокімнатної квартири у Львові знизилася – на 12%, а однокімнатної на 7%.

 

 

 
Коментарі (0)