ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГРобота в Польщі: вакансії та рівень зарплат

Робота в Польщі: вакансії та рівень зарплат

Через пандемію коронавірусу багато людей залишилися без роботи на довгий час

Через пандемію коронавірусу багато людей залишилися без роботи на довгий час. Ситуація змінилася, і зараз працівники знову можуть їхати працювати за кордон. Найбільше українців, традиційно, шукають сезонну роботу в Польщі на літо, проте є й чимало інших вакансій. Різноманітні вакансії на роботу в Польщі https://1viza.com/vacancies/krayina=polsha можна знайти на цьому сайті. Дуже важливо влаштуватися офіційно. Адже це, в першу чергу, можливість уникнути багатьох ризиків – ризику, що ви не отримаєте обумовлену посаду по приїзду за кордон; ризиків, що ви не отримаєте зарплату після закінчення робіт; ризиків, що умови праці не відповідатимуть нормам законодавства. Тому легальна праця – єдиний безпечний варіант.

Як влаштуватися офіційно?

Якщо ви звертаєтеся в компанію з працевлаштування, то там вам підбирають кілька свіжих вакансій на роботу в Польщі, з яких ви обираєте найкращий варіант. Який наступний крок? Отримання запрошення від роботодавця. Навіщо воно потрібно? Щоб підписати трудовий договір і мати можливість відкрити робочу візу. Працевлаштування за контрактом захистить вас від будь-яких ризиків.

В такому контракті буде інформація про вашу посаду, так що, перетинаючи кордон, ви будете впевнені, що отримаєте ту посаду, про яку домовлялися. Наступний крок – це відкриття робочої візи. Наступний крок – це виїзд за кордон, після чого ви і почнете виконувати свої обов’язки.

Вакансії для чоловіків

Доволі великий перелік вакансій пропонують чоловікам. Причому можна без проблем влаштуватися без знання мови. Серед свіжих вакансій на роботу в Польщі:

  • на будівництві: арматурник, будівельник-універсал, зварювальник та ін.;
  • на складах: сортувальник, працівник складу, пакувальник, ордер-пікер;
  • на заводах і фабриках: механік, працівник на виробництво, складальник, карщик, оператор виробничої лінії та ін.;
  • в сільському господарстві: пакувальник, збирач врожаю, різноробочий.

Як оплачується така праця в Польщі? Можна отримувати від 12 до 17 злотих на годину. Відповідно, чим більше днів і годин ви працюєте, тим більше зарплату отримаєте. Якщо вас цікавить сезонна робота в Польщі https://1viza.com/vacancies/krayina=polsha;sezon=sezonna, можете переглянути свіжі вакансій на цьому сайті. Тут є безліч пропозицій для чоловіків.

Пропозиції для жінок

Жінкам підходить робота в Польщі на заводах і фабриках, у сільському господарстві, у сфері обслуговування. Серед найбільш актуальних вакансій:

  • покоївка;
  • працівниця на склад;
  • швачка;
  • кухар і помічниця кухаря;
  • офіціантка;
  • збиральниця врожаю та ін.

Заробити можна від 11 до 14-15 злотих за годину. Оплата залежить від місця, куди ви влаштуєтесь. Робота в Польщі на літо https://1viza.com/vacancies/krayina=polsha;sezon=litom – один з тих варіантів, які жінки обирають найчастіше. Майте на увазі: у сільському господарстві оплата часто буде залежати від кількості зібраного врожаю, якщо ви влаштуєтесь збральницею.

Що стосується сімейних пар, то вони також часто обирають сезонну роботу в Польщі на літо, але це не єдиний можливий варіант. Можна працювати на заводах і фабриках, а також у сфері обслуговування – у ресторанах, кафе, пекарнях, готелях та хостелах.

 

 
 
Коментарі (0)