ГоловнаПослугиФінансування ЖКГДонецькій області обіцяють відновити водопостачання

Донецькій області обіцяють відновити водопостачання

Вчора енергетикам вдалося відновити електропостачання насосної станції каналу Сіверський Донець - Донбас, внаслідок чого в будинки жителів Донецької області повернеться водопостачання.

Споживачам Донецької області – Красноармійська, Димитрова, Селидова, Новогродівки, Волновахи, Докучаєвська, Вугледара та прилеглих селищ, а також Авдіївки та Ясинуватої повернуть водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії «Вода Донбасу».

«Вчора енергетикам вдалося відновити електропостачання насосної станції 3 підйому каналу Сіверський Донець - Донбас по 1 електричному введенню 110 кВ. На даний момент йде наповнення каналу», – йдеться в повідомленні.
 
За інформацією компанії, як тільки робота каналу відновиться, можна буде запустити Горлівську фільтрувальну станцію №1, також вода надійде в Південнодонбаський водовід, відновиться робота Донецької, Червоноармійській та Великоанадольської фільтрувальних станцій.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вчора був зупинений Канал Сіверський Донець - Донбас на ділянці після третього підйому через пошкодження ліній електропередач, які забезпечують електропостачання насосних станцій каналу.
 
Коментарі (0)