ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025«Пороблено»: коли у житлових будинках Черкас тепло з'являється, то у дитсадку зникає

«Пороблено»: коли у житлових будинках Черкас тепло з'являється, то у дитсадку зникає

У дитячому садку № 39, де ще вчора увімкнули опалення, раптом зникло тепло.
У дитячому садку № 39, де ще вчора увімкнули опалення, раптом зникло тепло. Про це УНН-Центр повідомили схвильовані батьки дітей. У ситуації розбирався заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Богдан Бєлов.
 
“Цей дитсадок обслуговує „Черкаситеплокомуненерго“. Його фахівці розповідають, що подали теплоносій до закладу учора, і в садку було тепло. Але коли почали підключати до опалення житлові будинки, між якими розташований дитсадок, то в мережі різко впав тиск. Цей перепад тиску в мікрорайоні і спровокував те, що батареї в дитсадку охололи. Працівники теплопостачального підприємства запевняють, що такі перебої триватимуть недовго. Підстав для закриття закладу в нас немає”, — пояснив Богдан Бєлов.

Спрогнозувати точно, скільки триватимуть перебої з теплом, чиновник не береться. Проте запевняє, що батьки можуть приводити дітей до закладу, оскільки адміністрація намагається дотримати потрібну температуру в приміщенні за допомогою обігрівачів. 

 
Коментарі (0)