ГоловнаНовини ЖКГТранспортПоромну переправу з Одеської області в Румунію таки планують добудовувати

Поромну переправу з Одеської області в Румунію таки планують добудовувати

Будівництво паромної переправи "Орловка - Ісакча" відновлять. Про це заявив мер міста Ісакча Анастасо Морару в ході візиту делегації з Румунії в село Орлівка Ренійського району.

Будівництво паромної переправи в Румунію на півдні Одеської області відновлять

Так, Морару повідомив, що два тижні тому мерія видала всі необхідні дозвільні документи для відновлення будівництва з румунської сторони, передає видання "Пасажирський Трпнспорт".

"Можу вам повідомити, що два тижні тому ми підписали дозвіл на будівництво. Зараз обидві фірми-інвестори (" Navrom Bac "(Румунія) і ТОВ" Поромний комплекс Орловка "(Україна)) працюють над протоколом спільного співробітництва для ефективного початку робіт. Роботи почнуться відразу після підписання даного протоколу ", - повідомив Анастасо Морару.

У свою чергу, представник українського інвестора ТОВ «Поромний комплекс Орловка» Віталій Нікула повідомив, що їхня фірма вже має на руках всі документи на будівництво.

"Ми готові продовжити на нашій ділянці масштабне будівництво. На даний момент погоджуємо з румунською стороною дати початку і завершення будівельних робіт", - зазначив Віталій Нікула.

Нагадаємо, раніше заступник гендиректора ТОВ "Поромний комплекс" Орловка "Віталій Нікула повідомляв, що завершення будівництва поромної переправи" Орловка-Ісакча "перенесено на початок 2018 року по причині затягування з видачею дозвільних документів румунськими офіційними властями. У зв'язку з цим, румунська компанія« Navrom Bac »відставала від ТОВ" Поромний комплекс Орловка "на 4-5 місяців.

Варто зазначити, "Поромний комплекс" Орловка "як інвестор з української сторони вже виконав 30% будівельних робіт. А саме, підготовлено підставу для подальшого будівництва переправи, підведена 2-кілометрова лінія електропередачі та дві альтернативні лінії зв'язку (згідно з нормами і вимогами митної та прикордонної служби Україна). Крім того, на території майбутнього поромного комплексу побудована водонапірна свердловина, на яку полікувати всі дозвільні документи.

 

 
Коментарі (0)