ГоловнаНовини ЖКГТранспортПотяги до Криму курсують за розкладом

Потяги до Криму курсують за розкладом

Залізничники відзвітували про курсування потягів до Криму та Російської Федерації. За їх інформацією, залізничне сполучення здійснюється в штатному режимі.

Залізничне сполучення з Кримом та Російською Федерацією здійснюється в штатному режимі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

За інформацією прес-служби залізничників, пасажирські поїзди до Криму та у зворотному напрямку курсують за розкладом, вантажний рух у Кримському напрямку також відбувається без перешкод. «Зокрема, Придніпровська залізниця працює в штатному режимі, вантажні та пасажирські перевезення здійснюються за графіком і без збоїв, в тому числі в кримському напрямку, за винятком незначних затримок, пов'язаних з перевірками поїздів. Залізнична інфраструктура також працює без збоїв в штатному режимі. Також без затримок здійснюється залізничне сполучення на кордонах з Російською Федерацією, зокрема на стиках: Красна Могила, Хутір-Михайлівський, Харків-Сортувальна, Куп’янськ-Сортувальна та Іловайськ», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 20 березня «Укрзалізниця» відновила попередній продаж квитків на поїзди, які прямують у південному напрямку. Тоді було відкрито попередній продаж на дати, починаючи з 31 березня по 17 квітня.
 
Коментарі (0)