ГоловнаНовини ЖКГТранспортПотяги Одеса-Львів обладнають унікальними кавовими автоматами

Потяги Одеса-Львів обладнають унікальними кавовими автоматами

«Укрзалізниця» обіцяє сформувати нічний експрес «Одеса - Львів» з новозбудованих вагонів з суперсучасним кавовим апаратом

«Укрзалізниця» обіцяє сформувати новий нічний експрес «Одеса - Львів» з новозбудованих вагонів, укомплектованих сучасним кавовим апаратом, передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я».

Про це агентству повідомили сьогодні, 28 вересня, в прес-центрі «Укрзалізниці».

За інформацією прес-центру, ПАТ «Укрзалізниця» прийняло в експлуатацію ще шість новозбудованих купейних вагонів виробництва ВАТ «Крюківський вагонобудівний завод». Тепер їх вже 9 з 38, які за договором завод повинен поставити до кінця 2017 року.

В. о. голови правління «УЗ» Євген Кравцов повідомив, що всі нові вагони «укомплектовані сучасним кавовим апаратом, якого немає ні в одному поїзді в європейських країнах або країнах СНД».

«Ці вагони побудовані в цьому році. Вони вдосконаленої конструкції, адже в технічному завданні на виготовлення рухомого складу ми враховуємо побажання пасажирів. З таких нових вагонів сформуємо новий поїзд - нічний експрес «Одеса - Львів». Це популярний туристичний напрям, на яке зростає попит. Тому ми вирішили до цілорічним щоденним трьом парам поїздів в цьому напрямку додати новий. Загалом ми будемо покращувати повідомлення обласних центрів », - розповів Є. Кравцов.

 

 
Коментарі (0)