ГоловнаНовини ЖКГТранспортПотяги в "червоних зонах" курсуватимуть за особливими правилами - Укрзалізниця

Потяги в "червоних зонах" курсуватимуть за особливими правилами - Укрзалізниця

В Україні розширили "червону зону" карантину, в яку крім Івано-Франківської та Чернівецької областей 3 березня потрапила ще і Житомирська.
В Україні розширили "червону зону" карантину, в яку крім Івано-Франківської та Чернівецької областей 3 березня потрапила ще і Житомирська. Потяги в зазначених регіонах курсуватимуть, але за особливими правилами і з урахуванням діючих обмежень, про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.
 
Зараз продаж квитків в "червону" Івано-Франківської області закрита.
 
До 6 березня включно на поїзді можна дістатися до Чернівецької та Житомирської областей, де з 7 березня почнуть діяти аналогічні жорсткі обмеження.
 
"Якщо ви вже придбали квитки до цих областей, але не міняєте свої плани, то можете сісти на ваш поїзд на будь-якій станції слідування за межами областей, де діють / діятимуть обмеження (наприклад, в Ходорові, Стрию чи Львові з квитком від / до Івано-Франківська)", - пояснили в Укрзалізниці.
 
Також в компанії назвали найближчі доступні станції для виїзду з "червоної зони" карантину з 7 березня.
 
З Івано-Франківська та Чернівців можна виїхати на поїзді до таких найближчих станцій:
  • Стрий, Сколе, Ходорів, Славське (Львівська область)
  • Воловець, Ясіня, Рахів, Кваси (Закарпатська область)
  • Товсте, Заліщики, Чортків (Тернопільська область)
  • Кам'янець-Подільський (Хмельницька область)
З Житомира, Бердичева, Коростеня, Новограда-Волинського на Житомирщині з 7 березня можна виїхати до таких найближчих ж / д станцій:
  • Рокитно-Волинське (Рівненська область)
  • Шепетівка, Полонне (Хмельницька область)
  • Фастів (Київська область)

Відзначається, що в "червоній зоні" потяги курсуватимуть за розкладом, але з технічними зупинками і без висадки / посадки пасажирів. 

Для тих, у кого з'явилася можливість придбати житло, постає питання вибору між вторинним житлом і квартирами в новобудові. І багато віддають перевагу другому варіанту. Хоча в кожному випадку є свої позитивні характеристики. Відмінне рішення - ЖК Паркове Місто . І якщо ви хочете придбати квартиру в новобудові в Києві, поруч з метро, то цей вибір - для вас.

 
Коментарі (0)